Coşul meu
Contul meu

Joico K-Pak Liquid Reconstructor tratament leave-in 300 ml


Producator: Joico

Cod produs: JOJ126526

Preţ:  148,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Joico K-Pak Liquid Reconstructor tratament leave-in 300 ml

Tratament leave-in pentru parul degradat. (nu se clateste). Daca parul este foarte fin si degradat, atunci cu siguranta ai nevoie si de acest supliment de cheratina care sa potenteze actiunea balsamului in interiorul firului de par si in plus de K-PAK Leave-In Protectant, pentru refacerea si sigilarea cuticulei.

Beneficii:

Reconstructie deplina.

Ofera culoare si hidratare, flexibilitate, stralucire si protectie impotriva agresiunii radicalilor liberi, poluantilor si radiatiei UV.

Parul nu va mai fi casant, uscat. Complexul Botanic de Hidratare si Complexul de acizi grasi actioneaza in acest sens.-PH 4,5-5,5 , adica PH natural al firului de par. Acest PH ramane constant in timp.

K-PAK

Are la baza cea mai avansata tehnologie pentru reconstructia firului de par si este recomandat pentru parul deteriorat, lipsit de vitalitate, agresat de factorii externi.

- include Hair Protection SystemTM (amestec de antioxidanti, acizi grasi esentiali si agenti de hidratare botanici) avansat

- include cea mai mare concentratie de Complex de Quadramine si Complex Bio-Avansat de Peptide

- rezultat absolut - revitalizeaza, reconstruieste, fortifica si protejeaza

- transforma radical calitatea, aspectul si textura parului afectat si dificil

- repara daunele cauzate de agenti chimici, termici, mecanici si de mediu

Se aplica K-PAK Reconstructor pe parul umed, tamponat doar cu prosopul (parul nu trebuie sa aiba exces de umiditate pentru a nu se dilua produsul), dupa samponare si conditionare, se piaptana si se aplica Leave-In Protectant. Apoi se coafeaza dupa dorinta cu produse de styling.