Coşul meu
Contul meu

Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor tratament reparator 150 ml


Producator: Joico

Cod produs: JOJ112114

Preţ:  121,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor 150 ml

Acesta este pasul 3 al tratamentului intensiv pentru reconstructie de la Joico. Depunerea de keratina si Q-Complex (complex de ingrediente pentru restructurare) atinge straturile cele mai profunde ale firului de par, redandu-i structura si rezistenta naturala. Depunerea este atat de profunda deoarece ea se face prin cuticula intredeschisa, acolo unde este cazul, dar mai ales prin structura cuticulei (TCD – trans-cuticle delivery). Acest lucru este posibil datorita moleculelor extrem de mici pe care le foloseste Joico, de 20 de ori mai mici decat ale celor mai bune produse profesionale de pe piata.

Atentie: se va face tratamentul cu acest produs, cu cel putin 7 zile inainte de vopsire si 7 zile de la vopsire. Deep Penetrating Reconstructor actioneaza in interiorul firului de par timp de 7 zile si de aceea poate afecta depunerea pigmentului sau poate afecta pigmentul proaspat depus. Dupa fixarea pigmentului Deep Penetrating Reconstructor are un efect benefic asupra lui.

K-PAK

Are la baza cea mai avansata tehnologie pentru reconstructia firului de par si este recomandat pentru parul deteriorat, lipsit de vitalitate, agresat de factorii externi.

- include Hair Protection SystemTM (amestec de antioxidanti, acizi grasi esentiali si agenti de hidratare botanici) avansat

- include cea mai mare concentratie de Complex de Quadramine si Complex Bio-Avansat de Peptide

- rezultat absolut - revitalizeaza, reconstruieste, fortifica si protejeaza

- transforma radical calitatea, aspectul si textura parului afectat si dificil

- repara daunele cauzate de agenti chimici, termici, mecanici si de mediu

Inainte de aplicarea produsului parul trebuie sa fie bine tamponat cu un prosop. Se aplica produsul si se maseaza parul timp de 5 minute. Nu se maseaza scalpul. Apoi se clateste foarte bine. In cazul in care parul este foarte deteriorat se aplica de 2-3 ori pasul 2 si pasul 3. La sfarsit se tamponeaza bine parul. Masajul parului se executa trecand degetele, tinute “pieptene”, prin par timp de 5 minute. Nu stangeti suvitele de par in pumn pentru ca nu faceti altceva decat sa indepartati produsul de pe firul de par. Suvitele se pot lua si masa cu produs, intre degete, de la varful firului de par spre radacina (nu invers!), in sensul deschiderii cuticulei.