Coşul meu
Contul meu

Jackson Reece Servetele umede din plante 64 buc


Producator: Jackson Reece

Cod produs: JKSR003

Preţ:  19,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Jackson Reece Servetele umede din plante 64 buc

Șervețele umede fără parfum, fără alcool, parabeni, lanolină, SLS.

  • - 99% ingrediente de proveniență naturală 
  • - hipoalergenice 
  • - aprobate dermatologic 
  • - pH echilibrat 
  • - biodegradabile 
  • - fără clor 

 

Suntem foarte atenți la ingredientele incluse în produsele noastre. Din acest motiv, nu veți găsi în aceste șervețele umede pentru copii parfum sintetic sau alte chimicale dăunătoare. Produsele noastre nu sunt testate pe animale și au un pH blând, potrivit pielii.

Mai mult, 99% din ingredientele folosite sunt de proveniență naturală și potrivite pentru vegani. Suntem de părere că părinții au dreptul să cunoască toată informația pe care le-o putem oferi, astfel că nu veți găsi în produsele noastre o listă de ingrediente greu de pronunțat, încercăm întotdeauna să explicăm funcția și scopul fiecărui ingredient în parte.

Șervețelele noastre sunt 100% biodegradabile și fără clor, fabricate din celuloză și cu ambalaj reciclabil, astfel încât poți fi sigur că produsele noastre sunt blânde cu pielea și prietenoase cu mediul.

Aloe Vera - un ingredient extraordinar cu propietăți vindecătoare. Frunzele de aloe conțin un gel cu acțiune imediată asupra arsurilor și tăieturilor superficiale. Gelul acționează ca un film protector și accelerează procesul de vindecare. Este de asemenea un anestezic ușor și oferă alinare în mâncărimi. Reduce inflamația și roșeața.

Apa purificată - suntem de părere că este important să filtrăm apa pentru a omorî orice bacterie cu potențial dăunator.

Uleiul de arbore de ceai - aborigenii autralieni foloseau frunzele de arbore de ceai pentru vindecarea tăieturilor minore, arsurilor și infecțiilor prin zdrobirea frunzelor și aplicarea lor asupra zonei infectate. Uleiul de arbore de ceai conține terpenoide, constituenți despre care s-a descoperit că au proprietăți antiseptice și antifungice.

Uleiul de ylang ylang - un ulei folosit de mii de ani. Recunoscut pentru abilitatea sa de a reține hidratarea și de a menține balanța naturală a pielii.

Ingrediente: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil.