Coşul meu
Contul meu

Balsam hidratant pentru picioare si calcaie Natura Siberica 75 ml


Producator: Natura Siberica

Cod produs: 0901E

Preţ:  26,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Balsam hidratant pentru picioare si calcaie Natura Siberica 75 ml

Mai multe imagini

  • Balsam hidratant pentru picioare si calcaie Natura Siberica 75 ml

Ingrediente principale: ceara de albine salbatice, ulei de brad siberian 
Balsamul de picioare Natura Siberica repara si inmoaie pielea uscata, calcaiele crapate, calozitatile. Contine plante siberiene cu efect calmant si ceara de albine care hidrateaza intens si lasa pielea catifelata. Uleiul de brad siberian aduce nutrienti si restaureaza pielea uscata, deteriorata. Piele moale, catifelata, calcaie reparate - prin puterea naturii.

Certificat bio ICEA.  

Natura Siberica este singurul producator de cosmetice care foloseste derivatul din ulei de pin siberian ca baza pentru produsele sale. Uleiul de pin siberian este de cateva ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si are o concentratie ridicata de vitamina F. Datorita calitatilor sale, este un remediu excelent pentru piele, cu proprietati emoliente si antioxidante peste medie.   

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.