Coşul meu
Contul meu

Masca hidratanta pentru par uscat si vopsit Natura Siberica Saaremaa 120 ml


Producator: Natura Siberica

Cod produs: 9553E

Preţ:  34,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Masca hidratanta pentru par uscat si vopsit Natura Siberica Saaremaa 120 ml

Mai multe imagini

  • Masca hidratanta pentru par uscat si vopsit Natura Siberica Saaremaa 120 ml

Colectia Saaremaa a fost creata special pentru ingrijirea delicata a pielii si a parului. Climatul marin bland, solul fertil si padurile seculare din insula Saaremaa constituie mediul ideal pentru cultivarea plantelor cu proprietati unice in mentinerea frumusetii si sanatatii, pline de vigoare si energie.

Masca hidratanta pentru par uscat si vopsit cu mur salbatic si ovaz recomandata pentru parul uscat, vopsit sau deteriorat. Extractul de mur salbatic este bogat in vitamine (A, B1, B2, C, E, PP), antioxidanti si acizi grasi nesaturati.

Mod de utilizare: aplicati uniform de parul ud, dupa spalare. Lasati sa actioneze 5-7 minute si clatiti. Utilizati de 2-3 pe saptamana.

Certificare Cosmos Natural

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.