Coşul meu
Contul meu

Odylique Sampon de plante par gras/normal 200 ml


Producator: Odylique by Essential Care

Cod produs: EC019

Preţ:  79,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Odylique Sampon de plante par gras/normal 200 ml

Acesta este primul sampon certificat organic de Soil Association. Nici un alt sampon nu contine mai multe ingrediente organice. Samponul este echilibrant si potrivit pentru orice tip de par, inclusiv vopsit. Potrivit si pentru copii sau scalp cu probleme. Binefacerile plantelor naturale si uleiurilor si absenta detergentilor duri inseamna ca dupa cateva saptamani de folosire veti observa ca nu mai este nevoie de balsam. Acest sampon stimuleaza cresterea naturala, ingrijeste scalpul iritat sau cu matreata si promoveaza luciul natural.

Essential Care este o gama avangradista de produse cu adevarat organice, fabricate manual cu uleiuri esentiale pure si plante crescute biodinamic. Formulate mai ales pentru pielea sensibila si predispusa la alergii pentru intrega familie. Essential Care a formulat primul sampon certificat organic de Soil Association.

glucozida de nuca de cocos, apa pura, * suc de aloe vera, ulei de nuca de cocos*, urzica*, coada calului*, lecitina, rozmarin*, guma de xanatan, acid levulic, acid citric, lichen, musetel


* crescute si produse organic, certificat de Soil Association