Coşul meu
Contul meu

IBD Just Gel Polish oja semipermanenta Sea Pearl 14 ml


Producator: IBD

Cod produs: IBD56511

Preţ:  85,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

IBD Just Gel Polish oja semipermanenta Sea Pearl 14 ml

Oja semipermanenta pentru unghii naturale, rezistenta la exfoliere si ciobire. Se polimerizeaza cu lampa UV/LED. Finisaj impecabil si luciu rezistent, se indeparteaza in 10 min. Protejeaza unghiile naturale. 

Mod de aplicare:

 1. Dati forma unghiilor cu o pila cu granulatie de 180. 

2. Indepartati cuticulele de pe suprafata unghiei cu un instrument special pentru acest lucru. 

3. Indepartati luciul unghiei folosind un buffer. 

4. Curatati patul unghiei cu solutia IBD Just Gel Polish Cleanser sau cu alcool, avand grija sa nu atingeti unghia cu degetele.

5. Dupa ce ati curatat unghiile aplicati un strat subtire de IBD Power Bond si lasati sa se usuce. Unghiile vor avea o stralucire usoara si sunt lipicioase la atingere.

6. Aplicati IBD Just Gel Polish Base Coat la 4 degete, degetul mare se lucreaza separat pentru a asigura o aplicare corecta. Aveti grija sa nu ajunga produs pe cuticula! Aplicati baza si pe varful unghiei pentru a asigura rezistenta lacului. Uscati apoi timp de 30 secunde in lampa LED sau 1 minut in lampa UV.

7. Inainte de a aplica primul strat de culoare rotiti sticla intre maini pentru omogenizare. Aplicati un strat subtire de culoare la 4 degete, inclusiv pe varful unghiei, avand grija sa nu atingeti cuticula. Se usuca 30 secunde in lampa LED sau 2 minute in lampa UV. Repetati procesul pentru inca un strat de culoare.

8. Aplicati un strat subtire de IBD Just Gel Polish Top Coat la 4 degete inclusiv pe varful unghiei si avand grija sa nu atingeti cuticula. Se usuca 30 secunde in lampa LED sau 2 minute in lampa UV.

9. Pentru curatarea finala se foloseste IBD Just Gel Polish Cleanser.

Pentru indepartarea ojei semipermanente se foloseste IBD Gel Remover.