Coşul meu
Contul meu

Herbacin Set Wellness cu Trandafir Salbatic


Producator: Herbacin

Cod produs: 80239

Preţ:  74,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Herbacin Set Wellness cu Trandafir Salbatic

Setul contine Crema de maini cu Trandafir salbatic 75 ml si Spumant aromatic de baie cu Trandafir salbatic 500 ml. Aveti grija de mainile dumneavoastra pentru o senzatie de bunastare cu extracte naturale de Trandafir salbatic! Aceasta crema noua Herbacin Wellness hidrateaza mainile uscate si crapate, lasandu-le pe termen indelungat perfect hranite si ingrijite.

Crema de maini cu Trandafir salbatic Herbacin Wellness combina puternica protectie a pielii cu hidratarea intensiva si cu proprietatile regenerante ale maceselor. Aceasta crema de maini, testata dermatologic, este fara parabeni, nu contine uleiuri minerale, nu contine ingrediente animale si nu este testata pe animale.

Trandafirul, cunoscut sub denumirea de “ Regina a florilor”, a devenit simbolul iubirii, al romantismului si a frumusetii perfercte. Parfumul influenteaza in mod pozitiv starea fiecarui individ. Spumantul de baie Wellness Herbacin, cu esente de Trandafir de Damasc si extracte de Trandafir salbatic, hraneste si hidrateaza pielea intr-un mod natural, crescand totodata senzatia generala de bunastare si contribuind la statusul armonios al corpului si sufletului. Dozaj: 1-2 capace la o baie.