Coşul meu
Contul meu

Herbacin Set Wellness cu Levantica


Producator: Herbacin

Cod produs: 80222

Preţ:  74,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Herbacin Set Wellness cu Levantica

Setul contine Crema de maini cu Levantica 75 ml si Spumant aromatic de baie cu Levantica 500 ml. Aveti grija de mainile dumneavoastra pentru o senzatie de bunastare cu extracte naturale in ulei de Levantica si glicerina! Aceasta crema noua Herbacin Wellness hidrateaza mainile uscate si crapate, lasandu-le pe termen indelungat perfect hranite si ingrijite.

Crema de maini cu Levantica Herbacin Wellness combina puternica protectie a pielii cu hidratarea intensiva si cu proprietatile regenerante ale extractelor de levantica. Aceasta crema de maini, testata dermatologic, este fara parabeni, nu contine uleiuri minerale, nu contine ingrediente animale si nu este testata pe animale. Bucurati-va de uleiurile esentiale valoroase de Levantica, cu efect calmant si de relaxare, in cel mai natural mod posibil!

Uleiurile de Levantica si extractele distilate ale petalelor proaspete de Levantica fac ca baia sa fie o relaxanta si placuta experienta.Ideal pentru relaxarea corpului, mintii si a sufletului. Contine agenti tensio-activi blanzi cu pielea si substante echilibrante ale nivelului lipidic al pielii. Nu contine ingrediente de origine animala sau derivati. Dozaj: 1-2 capace la o baie.