Coşul meu
Contul meu

Herbacin Set uleiuri de baie 7 x 50 ml


Producator: Herbacin

Cod produs: 64342

Preţ:  109,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Herbacin Set uleiuri de baie 7 x 50 ml

Setul contine uleiuri de baie in 7 variante a cate 50 ml, foarte concentrate. Gama Herbacin Bath Sensations contribuie la armonizarea corpului, mintii si a sufletului. Aceste uleiuri de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Variante:

Musetel - calmant, linistitor - Produs natural, foarte concentrat, pe baza de uleiuri esentiale de Musetel. Acest ulei de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Extractele naturale de musetel sunt cunoscute pentru proprietatile sale vindecatoare si linistitoare, calmand pielea iritata. Ingredientele continute de ulei previn deshidratarea pielii. Mai contine: ulei de Migdale dulci, ulei de Sofran si ulei din sambure de Caise. Nu contine conservanti artificiali, uleiuri minerale. Produs testat dermatologic.

Hamei - destresant si armonizant - Produs natural, foarte concentrat, pe baza de uleiuri esentiale din Hamei. Acest ulei de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Extractele naturale de hamei promoveaza relaxarea, inlatura stresul, inveselesc si trezesc la viata intreg organismul. Ingredientele continute de ulei previn deshidratarea pielii. Mai contine: ulei de Migdale dulci, ulei de Sofran si ulei din sambure de Caise. Nu contine conservanti artificiali, uleiuri minerale. Produs testat dermatologic.

Levantica - armonizant si reechilibrant - Produs natural, foarte concentrat, pe baza de uleiuri esentiale din Levantica. Acest ulei de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Uleiurile esentiale de levantica au un efect relaxant, de bunastare si armonizant. Ingredientele continute de ulei previn deshidratarea pielii. Mai contine: ulei de Migdale dulci si ulei de Sofran. Nu contine conservanti artificiali, uleiuri minerale. Produs testat dermatologic.

Eucalipt - elibereaza caile respiratorii - Produs natural, foarte concentrat, pe baza de uleiuri esentiale din frunze de Eucalipt. Acest ulei de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Extractele naturale de eucalipt sunt cunoscute pentru efectele sale benefice asupra sistemului respirator. Ingredientele continute de ulei previn deshidratarea pielii. Mai contine: ulei de Migdale dulci, ulei de Sofran si ulei din sambure de Caise. Nu contine conservanti artificiali, uleiuri minerale. Produs testat dermatologic.

Molid - stimulant si revigorant - Produs natural, foarte concentrat, pe baza de uleiuri esentiale din ace de molid. Acest ulei de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Extractele naturale de molid sunt cunoscute pentru efectele sale revigorante, de reimprospatare si stimulante. Ingredientele continute de ulei previn deshidratarea pielii. Mai contine: ulei de Migdale dulci si ulei de Sofran. Nu contine conservanti artificiali, uleiuri minerale.

Rozmarin - energizant si revigorant - Produs natural, foarte concentrat, pe baza de uleiuri esentiale din Rozmarin. Acest ulei de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Uleiurile esentiale de rozmarin au un efect energizant, revigorant, inveselesc si trezesc la viata intreg organismul. Ingredientele continute de ulei previn deshidratarea pielii. Mai contine: ulei de Migdale dulci si ulei de Sofran. Nu contine conservanti artificiali, uleiuri minerale. Produs testat dermatologic.

Ienupar - relaxant muscular - foarte concentrat, pe baza de uleiuri esentiale din Ienupar. Acest ulei de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Extractele naturale de ienupar sunt cunoscute pentru efectele sale relaxante, calmante si decontractente asupra muschilor, dupa efortul fizic. Ingredientele continute de ulei previn deshidratarea pielii. Mai contine: ulei de Migdale dulci, ulei de Sofran, ulei din sambure de Caise si ulei din Rodie pitica. Nu contine conservanti artificiali, uleiuri minerale. Produs testat dermatologic.

 

Setul este ideal pentru calatorii. Dozaj: o sticluta la 5 bai.