Coşul meu
Contul meu

Greenland Fruit Emotions Sare exfolianta Ceai Alb si Fructul Dragonului 400 g


Producator: Greenland

Cod produs: FE0048

Preţ:  74,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Greenland Fruit Emotions Sare exfolianta Ceai Alb si Fructul Dragonului 400 g

Acest exfoliant nou si minunat combina uleiurile esentiale ale Ceaiului Alb cu extractele din Fructul Dragonului si cu sarea foarte fina din Oceanul Atlantic. Curata si indeparteaza celulele moarte. De asemenea, uleiurile esentiale hidrateaza pielea in profunzime.

Dupa utilizare, pielea va deveni foarte catifelata si supla si va permite unui produs hranitor precum untului sau lotiunii de corp Fruit Emotions cu Fructul Dragonului-Ceai Alb sa se absoarba mult mai repede.

Aplicati cantitatea dorita de sare exfolianta Greenland Fruit Emotions pe pielea umezita. exfoliati pielea pentru a inlatura celulele moarte. Clatiti pielea bine pentru a inlatura toata sarea. Nu va exfoliati pielea inainte de expunerea la soare sau la raze UV, aceasta putandu-va provoca arsuri mai repede. Exfoliati pielea cu cel putin o zi inainte de expunerea la soare pentru a asigura un bronz frumos, ce va dura mai mult.recomandat inclusiv persoanelor vegetariene si vegane.

Nu contine parabeni, coloranti, gluten, SLS/SLES, uleiuri minerale. Contine 98% ingrediente de origine naturala. DOAR EMOTII!