Coşul meu
Contul meu

Green People Pasta de dinti cu menta organica 50 ml


Producator: Green People

Cod produs: GP003

Preţ:  25,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Green People Pasta de dinti cu menta organica 50 ml

Pasta de dinti cu gust clasic mentolat. 100% naturala si sigura. Fara SLS si fluoride. Perfecta pentru intreaga familie. Ingrediente certificate organic.

Beneficii:

  • - Gust placut cu actiune antibacteriana si antimicrobiana 
  • - Excelenta actiune de curatare 
  • - Fara contamiare cu hidrocarbon sau aluminiu 

 

Folosire: se periaza cu grija dintii si gingiile dimineata si seara si de preferat dupa fiecare masa. Aceasta pasta de dinti nu face multa spuma! Cele obisnuite produc spuma deorece contin ingredienti detergenti precum SLS. Acestia produc des iritatiile pielii si pot contribui la probleme ale gingiilor.

Toate pastele de dinti Green People sunt formulate cu ingrediente organice, vitamina C si smirna care asigura si protejeaza impotriva dezvoltarii bacteriilor, cauza principala a producerii cariilor si infectiilor gingiilor. Toate pastele de dinti Green people NU CONTIN - sulfat lauryl de sodiu (SLS), indulcitori artificiali, fluor, alcool etilic, coloranti, parfumuri sintetice sau conservanti.

Ingrediente: carbonat de calciu, apa purificata, glicerina (derivata din plante), guma xanatan (din porumb), ulei esential de menta piperita*, vitamina C, rasina de mir, liomonene; *crescute si produse organic, certificat de Soil Association;