Coşul meu
Contul meu

GIGI Cosmetics Ester C crema hidratanta SPF20 200 ml


Producator: GIGI Cosmetics

Cod produs: GC19084

Preţ:  386,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

GIGI Cosmetics Ester C Crema hidratanta SPF20 200 ml

O crema hidratanta de zi pentru tenul normal spre uscat, cu factor de protectie impotriva radiatiilor de tip UVA si UVB. Contine Vitamina C si antioxidanti cu rol in prevenirea deteriorarii asupra pielii cauzate de radiatii si radicalii liberi.

Formula este concentrata cu Acid Mandelic pentru a imbunatatii activitatea Vitaminei C si a ingredientelor anti-iritante, cum ar fi Alantonia si Alor Vera si este recomandata indeosebi pentru pielea sensibila.

Acidul Mandelic este obtinut din samburii de caise si stimuleaza regenerarea pielii in straturile inferioare, fara a provoca descuamarea stratului superior al pielii. Datorita proprietatilor sale antiseptice excelente ce previn inflamatia si infectiile, Acidul Mandelic este foarte eficient in tratamentul acneei.

Linia Ester C contine o concentratie mare de vitamina C si Acid Mandelic care consolideaza si imbogateste activitatea normala a pielii. Utilizarea zilnica a liniei Ester C previne si trateaza ridurile si liniile fine, confera pielii un ton uniform, previne acumularea de pete de melanina in stratul superior al pielii, intareste elasticitatea pielii, contibuind la mentinerea unui aspect plin de tinerete.