Coşul meu
Contul meu

GamARde Pailletee Lotiune de corp stralucitoare 90 ml


Producator: GamARde

Cod produs: GM201

Preţ:  144,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

GamARde Pailletee Lotiune de corp stralucitoare 90 ml

Aceasta lotiune de corp este un veritabil tratament de frumusete pentru piele aducandu-i lumina si stralucire. Cu reflexe aurii, stralucitoare este indispensabil pentru o seara speciala sau pentru a va sublinia bronzul. Are o textura intre fluid si gel usor de aplicat.

Gamarde este singura linie de fito dermatocosmetice BIO care va garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie. Laboratoarele Gamarde combina apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan – nutritiv si regenerant. Produse cosmetice bio de exceptie formulate sub control dermatologic. Certificari: COSMEBIO,QUALITE FRANCE.

Aceasta lotiune de corp este un veritabil tratament de frumusete pentru piele aducandu-i lumina si starlucire. Cu reflexe aurii, stralucitoare este indispensabil pentru o seara speciala sau pentru a va sublinia bronzul. Are o textura intre fluid si gel usor de aplicat. Produse certificate BIO cu 100% ingrediente naturale in compozitie, fara parabeni, fara fenoxietanol, fara coloranti, fara ingrediente de sinteza, fara PEG, fara OMG, netestate pe animale.

Ingrediente: aqua (apa), extract din frunze de aloe barbadensis*, glicerina, mica, guma de salcie de Senegal*, lauril lizina, celuloza microcristalina, laurat de zaharoza, parfum (parfum), sorbitol, guma xantan, guma celuloza, dilaurat de zaharoza, sorbat de potasiu, trilaurat de zaharoza, benzoat de sodiu, acid citric, oxid de fer rosu (ci 77491), dioxid de titan (ci 77891), benzoat de benzil, salicilat de benzil, farnesol, limonen, linalol. *ingredient de origine biologica; 99% din ingrediente sunt de origine naturala; 22% provin din Agricultura Biologica;