Coşul meu
Contul meu

GamARde Apa termala mineralizata 100 ml


Producator: GamARde

Cod produs: GM681

Preţ:  37,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

GamARde Apa termala mineralizata 100 ml

Datorita proprietatilor sale dermoprotective, anti iritante si anti radicali liberi apa termala Gamarde aduce confort si o stare de bine pentru toate tipurile de piele de la cea foarte fina a bebelusilor pana la tenul matur marcat de trecerea anilor. Este calmanta pentru ten sensibil si reactiv, purifica tenul juvenil gras, remineralizeaza tenul adult lipsit de prospetime. Aduce confort si hidratare tenului expus soarelui sau agresiunilor zilnice din mediul extern.

Gamarde este singura linie de fito dermato cosmetice BIO care va garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie. Laboratoarele Gamarde combina apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan – nutritiv si regenerant. Produse cosmetice bio de exceptie formulate sub control dermatologic. Certificari : COSMEBIO, QUALITE FRANCE.

Nu contine conservanti, nici parabeni. Protejeaza mediul inconjurator si nu ataca stratul de ozon. Cosmetice bio de exceptie formulate sub control dermatologic.

Caracteristici: apa termala foarte mineralizata, bogata in sulf.

Proprietati: calmante, anti-iritante, anti-radicali liberi, purifiante.

Utilizari: vaporizati apa termala pe fata, gat sau zonele sensibile. Nu stergeti, lasati apa sa se usuce pe fata.

Ingrediente: gamarde aqua (apa termala gamarde), azot, butilenglicol, salicilat de sodiu, acid citric. 99% din ingrediente sunt de origine naturala.