Coşul meu
Contul meu

GamARde Apa Micelara delicata 200 ml


Producator: GamARde

Cod produs: GM654

Preţ:  74,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

GamARde Apa Micelara delicata 200 ml

Tehnologia miceliului a permis sa avem intr-un singur produs atat un demachiant bio cat si o lotiune tonica. Apa micelara delicata Gamarde elimina toate tipurile de impuritati sau machiaj respectand pielea delicata si reactiva. Printr-un singur gest puteti demachia, tonifia si hidrata tenul. Nu necesita clatire.

Eficacitate dovedita: + 46% hidratare dupa 1 ora de la aplicare.

Gamarde este singura linie de fito dermato cosmetice BIO care va garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie. Laboratoarele Gamarde combina apa termala Gamarde – calmanta si purifianta cu incomparabilul ulei de argan – nutritiv si regenerant. Produse cosmetice bio de exceptie formulate sub control dermatologic.

Certificari: COSMEBIO, QUALITE FRANCE.

Tehnologia miceliului a permis sa avem intr-un singur produs atat un demachiant bio cat si o lotiune tonica. Apa micelara Gamarde elimina toate tipurile de impuritati sau machiaj respectand pielea delicata si reactiva. Printr-un singur gest puteti demachia, tonifia si hidrata tenul. Nu necesita clatire.

Compozitie: apa termala Gamarde, extract de flori de nalba si de aloe vera, glicerina vegetala.

Utilizare: curatati tenul dimineata si seara cu ajutorul unei dischete imbibate in apa micelara. Se poate utiliza singura sau dupa Laptele demachiant delicat.

Ingrediente: gamarde aqua (apa termala gamarde), apa (apa), extract din frunze de aloe barbadensis*, parfum (parfum), propanediol, glicerina, gliceril caprilat, extract din floare de malva sylvestris (nalba)*, glutamat de sodiu, hialuronat de sodiu, clorura de sodiu, acid citric. *ingredient de origine biologica; 100% din ingrediente sunt de origine naturala; 10% provin din Agricultura Biologica;