Coşul meu
Contul meu

Förster's Natural perie mica din lemn de fag cu par de mistret


Producator: Forster's Natural Products

Cod produs: 13111

Preţ:  67,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Förster's Natural Perie mica din lemn de fag cu par de mistret

Periile din păr de mistreţ ofera o ingrijire naturală pentru un păr frumos şi sănătos, redau părului strălucirea naturală, stimulează şi fortifică părul. Periile cu păr de mistreţ oferă o îngrijire absolut specială şi sunt recomandate pentru orice tip de păr, în mod special şi pentru părul des sau lung.

Perii din păr de mistreţ au un efect unic asupra părului. Peria dispersează în mod uniform sebumul natural sub forma unui strat protector şi mătăsos pe toată lungimea firului de păr. Secreţia excesivă de sebum este încetinită în timp. Efectele sunt benefice pentru orice tip de păr iar scalpul beneficiază de un masaj foarte plăcut.

Periile de păr Förster’s din lemn de fag certificat FSC®:

  • - perie de păr naturală din lem de fag certificat FSC® 
  • - perie cu păr de mistreţ 
  • - pentru o îngrijire naturală foarte specială 
  • - produs pur organic din lemn de fag provenit din culturi sustenabile şi regenerabile

*FSC (Forest Stewardship Council) este o organizaţie independentă, neguvernamentală şi non-profit pentru promovarea unui management forestier responsabil în pădurile din întreaga lume.

Förster's Natural Products - Made in Germany. De trei generaţii şi de-a lungul a peste 150 de ani - producători de accesorii naturale şi bio foarte speciale. Perii, piepteni, mănuşi de masaj, toate produse manual cu multă dăruire şi pasiune nu doar pentru starea noastră de bine, ci şi cu mult respect pentru natură. Förster's Natural Products - de la 1862.