Coşul meu
Contul meu

Fiji Accelerator pe baza de ceai negru Sun Tea 150 ml


Producator: Fiji Blend USA

Cod produs: FJ10308

Preţ:  99,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Fiji Accelerator pe baza de ceai negru Sun Tea

Exploraţi o lume necunoscută cu această loţiune întunecată pentru un bronz natural. Amestecul exotic de ceaiuri rare (Ceai Negru, Alb şi Verde – protecţie antioxidantă) şi ulei de Kava calmează şi hidratează pielea în timp ce vă aventuraţi în adâncurile culorii. Bronzantul din Trestie de zahăr din insule (DHA) înmoaie pielea, conferindu-i instantaneu un bronz închis, sexy. Veţi lăuda miraculosul pom Moringa pentru că pune în evidenţă partea cea mai întunecată.

Mai conţine: cupru (stimulează formarea melaninei), ulei de Monoi şi ulei Bora Bora (regenerare celulară), vitamina C (împreună cu uleiul de Palmier reduce ridurile), extract de Nucă (pentru o culoare instantanee), Fucogel (agent antibacterian ce înlătură mirosurile neplăcute de după bronzare), Magnalys (complex multivi-taminizant şi bogat în aminoacizi, esenţial regenerării tisulare) şi Unipertan.

Destinat persoanelor aflate la primele şedinţe ce doresc o culoare instantanee şi persoanelor cu pielea uscată pentru o hidratare perfectă.