Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature sapun solid cu Cocos 100 g


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FN082

Preţ:  14,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sapun pentru piele uscata cu Cocos 100 g

Un săpun cu aromă tropicală unică, pe bază de nucă de cocos natural. Acest săpun pur este o mică doză de lux tropical. Săpunurile sunt fabricate din ingrediente naturale, de aceea culoarea lor poate varia.

Pur: nu conţine coloranţi artificiali, parfumuri, conservanţi sau înalbitor.

Biodegradabil: se descompune complet pe cale biologică.

Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Benzyl alcohol; Cocos nucifera oil; Glycerin; Parfum; Sodium chloride; Sodium citrate; Sodium cocoate; Sodium palmate; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;