Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Sapun cu efect calmant, cu Lavanda si Geranium 100 g


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNSA41

Preţ:  15,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sapun toate tipurile de ten, efect calmant, cu Lavanda si Geranium 100 g

Săpunul pe bază de levănțică și geranium reduce riscul infecției și a inflamației. Are efect calmant și de reducere a tensiunii, înviorează, împrospătează.

În acest săpun Faith In Nature, factorul ecologic îl constituie planta acvatică inarița provenită dintr-un mediu intact și nu dintr-o vegetație acvatică moartă, aruncată pe țărm. Uleiurile volatile pure îmbunătățesc eficiența și mirosul produsului.

Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Sodium palmate*; Sodium cocoate*; Aqua; Glycerin*; Lavandula angustifolia oil*; Lavandula hybrida oil**; Sodium chloride; Sodium citrate*; Linalool°; Limonene°; Geraniol°; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;