Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Sampon toate tipurile de par, cu Inarita 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNSP02

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sampon toate tipurile de par, cu Inarita 250 ml

Datorită conținutului înalt de substanțe minerale, inarița hrănește scalpul, are rol important în reglarea pH-ului și ajută la păstrarea conținutului de umiditate al pielii. Este soluția ideală și pentru combaterea mătreții. În acest șampon factorul ecologic îl constituie planta acvatică inarița, provenită dintr-un mediu intact și nu dintr-o vegetație acvatică moartă, aruncată pe țărm.

Uleiurile volatile pure îmbunătățesc eficiența și mirosul produsului. Conține exclusiv substanțe naturale de natură vegetală. Fără paraben, ingredientele nu conțin nici măcar urme de conservanți. Valoarea pH a produsului se apropie de pH-ul pielii capului.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Maris sal; Polysorbate 20*; Ascophyllum nodosum powder**; Citrus limon peel oil*; Citrus aurantifolia oil*; Cananga odorata flower oil*; Melaleuca alternifolia leaf oil*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Citric acid*; Limoneneº; Linaloolº; Citralº; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;

Pentru rezultate optime folosiți împreună cu balsamul organic pe bază de cânepă și limanthes alba. Clătiți bine. Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații, încetați să mai folosiți.

Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. PH echilibrat. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Maris sal; Rosmarinus officinalis leaf extract**; Rosmarinus officinalis leaf oil*; Glycerin*; Melaleuca alternifolia leaf oil*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Citric acid*; CI 75810*; Limoneneº; * origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;