Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Sampon par normal spre uscat, cu Zmeura si Merisor 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNSP48

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sampon par normal spre uscat, cu Zmeura si Merisor 250 ml

Acest șampon de fructe este un amestec de zmeură și afine roşii, cunoscute pentru calitățile lor antioxidante. O explozie de arome de fructe roșii pentru a înveseli ziua. Fructul cu zmeură naturală și extractul de afine roşii conțin glicerină și vitamina E naturală. Conține exclusiv substanțe naturale de natură vegetală. Fără paraben, compușii nu conțin nici măcar urme de conservanți.

Pentru rezultate optime folosiți împreună cu balsamul organic pe bază de zmeura. Clătiți bine. Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți produsul.

Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. PH echilibrat. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Maris sal; Cocamidopropyl betaine*; Polysorbate 20*; Rubus idaeus fruit extract**; Vaccinium macrocarpon fruit extract**; Vaccinium angustifolium fruit extract*; Glycerin*; Tocopherol* ; Alcohol denat.**; Helianthus annuus seed oil*; Parfum*; Citric acid*; Sodium benzoate ; Potassium sorbate; Anthocyanins*; Beta vulgaris*; *derivat vegetal, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;