Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Sampon par normal spre gras, cu Rozmarin 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNSP51

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sampon par normal spre gras, cu Rozmarin 250 ml

Are un parfum minunat de rozmarin, cunoscut pentru calitățile sale revitalizate și pentru stimularea părului și al scalpului. Îmbogățită cu arome tradiționale pe bază de plante pentru a energiza ziua. Produs cu rozmarin natural, care contribuie la eliminarea simptomelor uşoare de mătreaţă, iar prin efectele sale antibacteriene și antiinflamatorii îmbunătaţeşte circulatia sângelui la nivelul scalpului.

Pentru rezultate optime folosiți împreună cu balsamul organic pe bază de rozmarin. Clătiți bine. Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți produsul.

Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. PH echilibrat. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Maris sal; Rosmarinus officinalis leaf extract**; Rosmarinus officinalis leaf oil*; Glycerin*; Melaleuca alternifolia leaf oil*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Citric acid*; CI 75810*; Limoneneº; * origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;