Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Sampon par normal spre gras, cu Arbore de ceai 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNSP05

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sampon par normal spre gras, cu Arbore de ceai 250 ml

Cu un parfum aromatic revigorant, acest șampon este produs cu ulei natural de arbore de ceai, cunoscut pentru calitățile sale antiseptice. Nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil. PH echilibrat.

Pentru rezultate optime folosiți împreună cu balsamul organic pe bază de arbore de ceai. Clătiți bine. Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți.

Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. PH echilibrat. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Maris sal; Melaleuca alternifolia leaf oil*; Citrus limon peel oil*; Citrus aurantifolia oil*; Citrus aurantium dulcis peel oil*; Polysorbate 20*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Citric acid*; Limoneneº; * derivat vegetal, º din uleiuri esenţiale;