Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Sampon par normal spre gras, cu Ananas si Lime 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNSP53

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sampon par normal spre gras, cu Ananas si Lime 250 ml

Un şampon cu aromă tropicală unică, pe bază de ananas, lime şi mango natural care vă energizează pentru întreaga zi. Conţine extract natural de ananas şi mango, precum şi ulei de lime. Bogat în vitamina E naturală.

Pentru rezultate optime folosiţi împreună cu Balsamul natural cu ananas şi lime. Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiţi imediat cu apă curată. Dacă apar iritaţii încetaţi să mai folosiţi.

Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. PH echilibrat. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Ammonium laureth sulfate*; Ananas sativus fruit extract; Aqua - apă din parcul naţional Lake District; Citric acid*; Citrus aurantifolia oil; Benzyl alcoholº; Cocamidopropyl betaine*; Curcumin - colorant natural extras din curcumin; Glycerin*; Glyceryl laurate*; Helianthus annuus seed oil* - ulei din seminţe de floarea soarelui; Limoneneº - ulei volatil natural extras din portocale; Linalool; Ananas sativus fruit extract**; Mangifera indica fruit extract**; Maris sal - sare de mare; Parfum*; Polysorbate 20*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Tocopherol*; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;