Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Sampon antimatreata cu Menta 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNSP55

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Sampon antimatreata cu Menta 250 ml

Cu efect de antimătreață! Șamponul nou Antimătreață cu Mentă ajută la reducerea mătreții, în timpul spălării îndepărtează celulele de piele moarte. Conține un amestec răcoritor de mentă verde care induce o senzație plăcută, înălțătoare, și ingrediente 100% natural antimătreață.

Pentru rezultate optime folosiți împreună cu balsamul organic pe bază de mentă. Clătiți bine. Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți produsul.

Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. PH echilibrat. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Cocamidopropyl betaine*; Sodium caproyl/lauroyl lactylate*; Polysorbate 20*; Maris sal (Sea salt); Mentha piperita (peppermint) leaf extract**; Mentha piperita (peppermint) oil*; Mentha viridis (spearmint) leaf extract**; Sodium PCA*; Glycerin*; Glyceryl laurate*; Tocopherol*; Helianthus annuus (sunflower) seed oil*; Sodium benzoate; Potassium sorbate; Citric acid*; CI 75810 (Chlorophyllin-copper complex)*; Limonene; * origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;