Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature gel de dus si spuma de baie cu Cocos 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FN005

Preţ:  25,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature gel de dus si spuma de baie cu Cocos 250 ml

Un gel de duş şi spumă de baie cu aromă tropicală unică, pe bază de nucă de cocos natural. O explozie de arome pentru a vă îmbogăţi simţurile şi a vă calma ziua. O baie cu acest produs este o vacanţă tropicală pentru trupul dumneavoastră. Bogat în vitamina E naturală.

Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Ammonium laureth sulfate*; Aqua - apă din parcul naţional Lake District; Benzyl alcoholº; Citric acid*; Cocamidopropyl betaine*; Cocos nucifera oil**; Glycerin*; Glyceryl laurate*; Glycol distearate*; Helianthus annuus seed oil* - ulei din seminţe de floarea soarelui; Maris sal - sare de mare; Parfum*; Polysorbate 20*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Steareth-4*; Tocopherol*; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;