Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Gel de dus cu Rodie si Rooibos 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNGD15

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Gel de dus cu Rodie si Rooibos 250 ml

Acest gel de duș și spumă de baie răcoritor, este un amestec minunat de rodie și rooibos, cunoscuţi pentru nutrienții naturali și antioxidanți perfecți pentru păr și piele. O explozie de arome care să vă trezească și revitalizeze ziua. Făcut din rodie naturală și rooibos natural, conține glicerină.

Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Maris sal; Polysorbate 20*; Cocamidopropyl betaine*; Punica granatum fruit extract**; Aspalathus linearis leaf***; Glycerin*; Alcohol denat**; Anthocyanins*; Melaleuca alternifolia leaf oil*; Citric acid*; Aroma*; Sodium benzoate; Potassium sorbate; Linaloolº; Limoneneº; Geraniolº; * de origine vegetală, ** certificat organic, *** certificat organic şi tranzacţionat comunitar, º din uleiuri esenţiale;