Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Gel de dus cu Arbore de Ceai 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNGD14

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Gel de dus cu Arbore de Ceai 250 ml

Gelul de duș pe bază de arbore de ceai Faith In Nature îngrijește eficient pielea. Uleiul extras din arborele de ceai are un puternic efect de distrugere a bacteriilor, virusurilor și a fungilor. Este deosebit de benefic pentru piele, îngrijește excelent tenul gras.

Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Maris sal; Cocamidopropyl betaine*; Polysorbate 20*; Melaleuca alternifolia leaf oil*; Citrus limon peel oil*; Citrus aurantifolia oil*; Citrus aurantium dulcis peel oil*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Citric acid*Limoneneº; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;