Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Gel de dus cu Aloe Vera si Ylang Ylang 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNGD11

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Gel de dus cu Aloe Vera si Ylang Ylang 250 ml

Acest gel de duș și spumă de baie, cu un parfum minunat, conține Aloe Vera activ natural și Ylang Ylang revitalizant. O explozie de arome care să vă energizeze ziua. Făcut cu Aloe Vera natural, care conține multe enzime, amino acizi și polizaharide.

Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă curată. Dacă apar iritații încetați să mai folosiți. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua; Ammonium laureth sulfate*; Aloe barbadensis leaf juice**; Maris sal; Polysorbate 20*; Cocamidopropyl betaine*; Cananga odorata flower oil*; Lavandula hybrida oil*; Pogostemon cablin oil*; Melaleuca alternifolia leaf oil*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Citric acid*; CI 75810*; Benzyl benzoateº; Benzyl salicylateº; Farnesolº; Linaloolº; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;