Coşul meu
Contul meu

Ecovital Excellence Eyes Crema Dermo-Activa Antirid 30 ml


Producator: Ecovital Professional

Cod produs: RO98

Preţ:  84,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Ecovital Excellence Eyes Crema Dermo-Activa Antirid 50 ml

Cu o structura onctuoasa acest produs conceput pentru reducerea ridurilor de expresie, pentru stimularea sintezei de colagen si a reinnoirii celulare are un efect tensor vizibil, tonifica si intinde pielea (efect lifting), reduce aspectul de piele imbatranita, diminueaza ridurile. Contine:

  • - Acetyl hexapeptide-8 reduce ridurile de expresie din jurul ochilor si de pe frunte, riduri cauzate de miscarile repetate ale muschilor ce elibereaza cantitati crescute de catecholamine. 
  • - Avena Sativa (Oat) Kernel Extract –ingredient activ zahar natural 100% ce contine o fractie purificata de polizaharide cu efect tensor perceptibil si vizibil imediat , ce formeaza la suprafata pielii un film biologic vasco-elastic, coesiv si continuu. Acest compus reduce numarul ridurilor de pe suprafata pielii tratate, precum si lungimea si adancimea lor. 
  • - DIMETHYLAMINOETHANOL - compus natural asemanator cholinei care aduce un efect de tonifiere si netezire al pielii. Actiunea sa in detaliu este explicata in partea introductiva a manualului de prezentare al liniei. Toate observatiile facute la Institutul Ana Aslan din Romania, mai putin explicate stiintific atunci, au avut efecte de regenerare cutanata vizibila datorita acestui derivat DMAE pe un numar extrem de mare de persoane si personalitati care au fost tratate DMAE nu poate opri in totalitate ridarea fetei dar poate incetini mult acest fenomoen. 
  • - ORSIRTINE Extract de orez compus antioxidant cu actiune de prevenire a fenomenelor de imbatranire prematura prin stimularea enzimelor SIRT 1 ce ajuta la eliminarea semnelor de imbatraire prevenind daunele asupra celulelor individuale. 
  • - VITAMINA E antioxidant ce previne imbatranirea prematura a tesuturilor cutanate prin protectia lor, de actiunea nociva a radicalilor liberi. 
  • - BISABOLOL calmeaza si reduce iritatiile pielii. 
  • - MELATONIN si SODIUM ASCORBIL PHOSPHATE ajuta la sinteza de colagen crescand efectul de reducere al ridurilor. 

Se foloseste prin aplicatii in jurul zonei oculare in asociere cu serul cu Arbutina, cand sunt si pigmentari. Se aplica cate o picatura de ser pe pleoape si zonele din jurul ochilor masand bine pentru penetrare. Apoi se foloseste crema (produsul) peste ser lasand-o sa actioneze peste noapte, are efect antirid si impotriva petelor. Daca se doreste doar pentru rejuvenarea zonei oculare se va aplica crema restructuranta sau crema cu colagen si apoi masca (9). Se vor folosi atat dimineata cat si noaptea. Aplicati crema restructuranta sau crema cu colagen + masca daca se doreste numai o intinerire a pielii.