Coşul meu
Contul meu

Ecovital Excellence Demachiant Purificant 150 ml


Producator: Ecovital Professional

Cod produs: RO12

Preţ:  47,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Ecovital Excellence Demachiant Purificant 150 ml

Sub forma de gel acest produs cu usor efect refrisant, la contactul cu pielea devine o spuma ce elimina machiajul si curata fata. Pielea este delicat curatata datorita extractului de Gypsophila Paniculata. Conceput pentru a reduce ph-ul pielii de la 5,5 la 4 si chiar la 3,5 dupa uscare, acest gel acidifica pielea pentru a permite penetrarea vitaminei C din serul cu acid ascorbic, la nivel celular.

Extractul din fructele de Acai (Euterpa Oleracea Fruit Extract) din regiunile amazoniene este bogat in compusi polifenolici-antociani si proantocianidine precum si in proteine, vitamine, zaharuri cu urme de microelemente-cupru, constituind astfel un produs anti-ageing si antiinflamator remarcabil. Nu este nevoie de niciun produs de scrub ci se folosesc degetele. Este destinat tuturor tipurilor de piele.

Se aplica cu degetele pe fata umezita, masand viguros pana se obtine o spuma uniforma. Se continua masajul pentru inca 2 minute apoi se asteapta inca un minut, se spala cu apa calduta si se tamponeaza fata cu un prosop. Se trece apoi la aplicarea celui de al doilea produs, Lotiunea Purificanta.