Coşul meu
Contul meu

Diva Professional ondulator pentru spirale Digital Beach Curls Wand


Producator: Diva Professional

Cod produs: SUK457

Preţ:  274,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Diva Professional ondulator pentru spirale Digital Beach Curls Wand

Ondulator proiectat pentru obtinerea de bucle flexibile, naturale si usor de obtinut. Forma sa spiralata permite crearea unor onduleuri rapide, in forma de spirala. Este ideal pentru crearea buclelor inegale, lejere cu aspect nefinisat. In plus, varful ondulatorului este prevazut cu un buson de silicon ce va proteja degetele de eventuale arsuri. 

Produsul vine cu setari digitale de caldura, variind de la 110C la 210C, bazate pe o inalta tehnologie de mentinere uniforma a caldurii (INSTANT HEAT) astfel incat sa beneficiati de o coafare de precizie. Bagheta este realizata din ceramic infuzata cu ulei de Argan, fapt ce protejeaza, ingrijeste si ofera luciu firului de par.

CARACTERISTICI: 

  • - Forma deosebita care permite obtinerea unei multitudini de tipuri de bucle: spiralate, lejere, valuri, cute frantuzesti etc 
  • - Incalzire instant + buton de avertizare cu led.  
  • - Posibilitatea de a seta gradual temperature de la 110 C la 210C  
  • - Buson din silicon montat in varful baghetei, pentru protefarea degetelor.  
  • - Cablu pivotant de 3 metri, ce permite o manevrabilitate maxima pentru coafare  
  • - Sistem multivoltaj, ce permite folosirea sa oriunde in lume  

Ce este tehnologia INSTANT HEAT: Inteligentul micro-procesor monitorizeaza in mod constant temperatura ondulatorului in par si ofera instantaneu un plus de energie in cazul in care orice scadere a temperaturii este detectata. Aceasta, reduce la minimum pierderile de caldura in par, astfel ondulatorul ramane constant la temperatura setata pe parcursul utilizarii sale. In plus, aceasta tehnologie permite incalzirea produsului in cateva secunde.

Garantie 12 luni  

Producator: Diva Professional UK