Coşul meu
Contul meu

Dermasel Tratament facial energizant cu vitamina C 3 x 1 ml


Producator: DermaSel

Cod produs: 910550

Preţ:  40,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Dermasel Tratament facial energizant cu vitamina C 3 x 1 ml

Mai multe imagini

  • Dermasel Tratament facial energizant cu vitamina C 3 x 1 ml

Revitalizarea tenul obosit cu minerale, Liftoninn si complex de vitamina C. Cine nu cunoaste expresia tenului obosit, mat, flasc, tern, pamantiu? Noul Tratament energizant Exclusiv de la Dermasel confera tenului o stralucire proaspata - imediat! Serul, cu o combinatie inovatoare de Liftonin, un complex modern phyto, obtinut din extracte naturale concentrate si pretioase de minerale de la Marea Moarta din complexul DHB400, imbunatateste tonifierea si elasticitatea tisulara.

Compozitia exclusivista de componente active stabilizeaza suplimentul de vitamina C, cu proprietatile sale vizibil revitalizante ce confera un plus de energie si stralucire tenului. Liftonin, un complex natural organic obtinut din extracte de mei si stejar, imbunatateste elasticitatea tenului. Stay-C - forma stabila de vitamina C, sursa naturala de energie, revitalizeaza si tonifica tenul. Sarea de la Marea Moarta cu procentul sau foarte ridicat de magneziu, ajuta la umidifierea tenului si pastreaza catifelarea sa.

Recomandat persoanelor peste 30 ani. A nu se ingera! 

Utilizare: 1 fiola la 2 zile, se tamponeaza pe tenul demachiat. Pentru tenul foarte uscat, se recomanda utilizarea zilnica.