Coşul meu
Contul meu

DermaSel Spa Sare de baie cu Eucalipt si Mentol 400 g


Producator: DermaSel

Cod produs: 910723

Preţ:  25,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

DermaSel Spa Sare de baie cu Eucalipt si Mentol 400 g

DERMASEL® - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplciarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Parfumul puternic al uleiului eteric de Eucalipt este extras din asa numitul ”copac al febrei” (eucalyptus globulus). Originar din Australia, aceasta planta mirtica este cultivata in prezent in toate zonele mai calde.

Uleiul de eucalipt este folosit in principal pentru a atenua racelile si a elibera caile respratorii. Combinatia armonioasa de ulei eteric de eucalipt, menta, camfor si sare de baie pura de la Marea Moarta isi gaseste o expresie agreabila in special in sezonul racelilor, cand o astefl de baie iti recapata tonusul si iti confera o vitalitate sanatoasa. Sanatate naturala!

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta+20 ml aditivi speciali pentru baie cu ulei de eucalipt.

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox. 37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie din ulei de eucalipt, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.