Coşul meu
Contul meu

DermaSel Spa Sare de baie cu Cocos si Susan 400 g


Producator: DermaSel

Cod produs: FP910705

Preţ:  25,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

DermaSel Spa - Sare de baie cu Cocos si Susan 400 g

DermaSel Spa are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Parfumul exotic si consistenta uleioasa, calda a acestei bai relaxante si placute te imbie intr-un vis din "O mie si una de nopti".

Uleiurile hranitoare, extrase din semintele de Susan si din nuca de Cocos, confera diferite actiuni metabolice corpului si au un efect de lunga durata de reducere a stresului si extrem de relaxant, ajuta totodata la prevenirea imbatranirii premature a pielii si reduce tensiunea de la nivelul pielii, conferindu-i catifelare. Combinatia unica a acestor uleiuri parfumate, alaturi de valoroasa sare de baie naturala de la Marea Moarta, ofera o oaza de armonizanta, frumusete senzuala intr-o zi obositoare de munca. Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara.

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali cu ulei de masline


*Promotia este valabila pana la 30 Aprilie 2015 in limita stocului.

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox. 37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie ZEN, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.