Coşul meu
Contul meu

Dermasel Sare de baie pentru muschi si articulatii 400 g


Producator: DermaSel

Cod produs: 910724

Preţ:  25,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Dermasel Sare de baie pentru muschi si articulatii 400 g

Surmenajul fizic, schimbarile de vreme si alti factori externi pot duce la tensiune musculara si poate limita considerabil supletea naturala a msicarilor. Sarea de baie de la Marea Moarta combinata cu extracte de ghimbir si ulei esential de rozmarin, are efect relaxant activ intr-o baie linistitoare. Caldura profunda relaxeaza muschii, combate congestia si contribuie la sustinerea miscarii naturale a articulatiilor si relaxarii intregului corp!

Rozmarin (Rosmarinus officinalis) - Uleiul esential de frunze de rozmarin a fost mult timp pretuit in medicina naturista, ca urmare a efectelor sale de crestere a circulatiei si revigorante.

Ghimbir (Zingiber officinale), cultivat in China, este unul dintre remediile naturale cele mai frecvent utilizate in medicina traditional din Asia. Uleiul esential de radacina de ghimbir este pretuit pentru proprietatile sale de incalzire si este utilizat pentru a trata mai multe simptome - de la dureri musculare la reumatism.

Puterea ghimbirului, rozmarinului si sarurilor de la Marea Moarta relaxeaza muschii si detensioneaza articulatiile. DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplcarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. 

PREZENTARE: Sare de baie 400 g de la Marea Moarta+ 20 ml ulei de baie pentru relaxarea muschilor si a articulatiilor.

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox. 37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.