Coşul meu
Contul meu

DermaSel Gel de dus cu Rodie 150 ml


Producator: DermaSel

Cod produs: FP911427

Preţ:  37,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

DermaSel Gel de dus cu Rodie 150 ml

Ingrijire antioxidanta si prospetime regeneranta pentru uzul zilnic! Puterea calmanta a Rodiei si bogatia de vitamine cu rol hranitor, alaturi de mineralele cu rol umidifiant din sarea de la Marea Moarta se completeaza in acest gel revitalizant, cu ingredeiente de curatare delicate, ce sustine functiile naturale ale pielii in lupta impotriva imbatranirii. Cu o mireasma fructata de rodii coapte ce te va captiva!

Rodia (extractul de Punica Granatum) este plina de vitamine si antioxidanti naturali. Sustine functiile protective ale pielii, revitalizeaza si inchide porii pielii. Substantele blande active de spalare conserva functiile naturale protective ale pielii. Previn deshidratarea pielii si au rol sebo-reechilibrant pentru piele. DHB400 este o sare lichida concentrata unica, de la Marea Moarta si este utilizata in Germania exclusiv de Fette Pharma, in aceeasi forma, ca si ingredient cosmetic activ.

Contine cantitati importante de Magneziu, ce imbunatateste retentia de apa a pielii, o mineralizeaza, imbunanatindu-i totodata elasticitatea, tonifierea si catifelarea. Parfumul subtil de planta si fruct se potriveste deopotriva femeilor si barbatilor. Testat dermatologic.