Coşul meu
Contul meu

DermaSel Gel de dus cu Floare de Lotus 150 ml


Producator: DermaSel

Cod produs: FP911442

Preţ:  37,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

DermaSel Gel de dus cu Floare de Lotus 150 ml

Gelul de dus de la Dermasel confera un sentiment de lux pielii! Extractele de Lotus create intr-o formula inovatoare, combina proprietatile nutritive, de curatare delicata cu parfumul rafinat, exclusivist, intr-o experienta magnifica. Floarea de Lotus (extractul de Nelumbium nucifer) este originara din India. Acolo simbolizeaza puritatea si perfectiunea.

Floarea de Lotus reprezinta pentru produsele cosmetice un extract valoros, fiind foarte apreciat pentru proprietatile sale hidratante. Uleiurile de Floarea-Soarelui si cele de Cocos (Helianthus Annuus si Cocos Nucifera) confera in plus, prin proprietatile lor,o finete extraordinara acestui gel de dus. Substantele blande de curatare, cu spuma lor delicata, curata foarte delicat, fara a usca pielea, lasandu-i insa un sentiment placut la atingere si o curatare perfecta. DHB400, sarea lichida de la marea Moarta, mineralizeaza pielea, imbunatatindu-i totodata elasticitatea, tonifierea si catifelarea.

Mireasma de Lotus a fost special conceputa pentru Laboratoarele Dermasel de creatori de parfumuri renumiti din Grasse si subliniaza eleganta inegalabila a minunatei flori de Lotus.