Coşul meu
Contul meu

DermaSel Elixir de baie anticelulitic 75 ml


Producator: DermaSel

Cod produs: FP910907

Preţ:  30,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Elixir de baie anticelulitic 75 ml

Elixir spumant de baie pe baza de sare lichida de la Marea Moarta cu efect anticelulitic.


80% din femei sufera de modificarile cauzate de celulita, modificari exprimate prin vergeturi si efectul de „coaja de portocala”. Bazat pe formula unica ce contine FIRMIDERM®, un complex biologic activ, si sare minerala naturala lichida de la Marea Moarta, Dermasel® Elixir Spumat anticelulitic pe baza de sare de la Marea Moarta, ajuta efectiv in lupta impotriva aparitiei vergeturilor si a cojii de portocala, imbunatatind totodata elasticitatea pielii. Folosit in mod regulat, tonifica in mod vizibil textura pielii, facand-o mult mai catifelata si atragatoare - nu doar vara!


FIRMIDERM, un ingredient activ patentat, conceput din extracte de plante exotice, cresc elasticitatea pielii si ii imbunatateste textura. In mod efectiv contraataca semnele celulitei, conferind pielii fermitate si suplete maxima.  


DHB 400, sare lichida de la Marea Moarta, bogata in magneziu, tonifica tesutul conjunctiv si sporeste capacitatea pielii de a absorbi substantele hidratante. Folosit in mod regulat, confera pielii o tonifiere vizibila, rasfatand-o cu o incomparabila catifelare si suplete.


Pentru 1-2 aplicari. Se adauga in apa din cada aflata la 37 grade Celsius.