Coşul meu
Contul meu

DermaSel Aqua Sare de baie cu oxigen 400 g


Producator: DermaSel

Cod produs: FP910831

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

DermaSel Aqua - Sare de baie cu oxigen 400 g

Sare de baie de la Marea Moarta + ulei de baie cu oxigen.


DERMASEL® - AQUA are la baza sarea originara de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.


Complexul TM revitalizant cu oxigen si minerale pretioase de la Marea Moarta confera pielii dvs. o senzatie de intinerire! O baie stimulanta cu formula sa extraordinara ajuta la contracararea incetinirii activitatii metabolice odata cu inaintarea in varsta, stimuleaza regenerarea naturala si restaureaza vitalitatea tinereasca a pielii Dvs.

Complexul cu oxigen LS9641 combina extractele de drojdie, glicogenul marin si vitamina C intr-un complex unic si eficient ce activeaza sinteza ATP-ului si celulele metabolice. Stimuleaza procesele de oxigenare si  restaureaza vitalitatea tinereasca a pielii. Sarurile minerale de la Marea Moarta conlucreaza impreuna cu celelalte ingrediente pentru hidratarea pielii si tonifierea acesteia. Contine extracte naturale parfumate atent selectionate. Lasa pielea sa respire adanc!


Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali cu oxigen


Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox. 37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.