Coşul meu
Contul meu

Crema pentru ochi Bruno Vassari Cell Active Eye Concentrate 15 ml


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: A0262

Preţ:  155,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Crema pentru ochi Bruno Vassari Cell Active Eye Concentrate 15 ml

Crema destinata conturului ochilor cu celule stem vegetale care stimuleaza fermitatea tesutului, reface densitatea pielii si are un efect anti-imbatranire global. De asemenea, contine activi ce actioneaza impotriva cearcanelor si pungilor de sub ochi. Da un look tineresc.

 

Contine:

 

1. Celule stem din arborele de sequoia

2. Celule stem din floarea de vita-de-vie

3. Glucozil hesperidina: pielea din jurul ochilor este zona cu cea mai lenta circulatie a sangelui din cauza sensibilitatii sale crescute. Acest activ faciliteaza circulatia sangelui prin dilatarea capilara. Prin urmare, sangele poate circula usor ceea ce face ca cearcanele sa dispara.

4. Haloxil: cearcanele apar unde este o circulatie slaba a sangelui in jurul ochilor sau o acumulare de sange in zona. Acest activ foloseste enzime naturale pentru a evita acumularea sau risipirea sangelui.

5. Matrixil: stimuleaza secretia de colagen a fibroblastilor, astfel stimuland formarea de colagen III.

6. Lasilium: hidratant intens

7. Vitamina E: anti-oxidant puternic.

8. Panthenol: contribuie la refacerea protectiei naturale a pielii. Are o absorbtie subcutanata buna, cu efecte benefice cum ar fi umezirea si hidratarea pielii.

Este potrivita tuturor tipurilor de ten. Reprezinta cea mai noua si revolutionara tehnologie bio-organica impotriva cearcanelor, aparitiei si tratarii ridurilor din zona perioculara precum si a pungilor de sub ochi.