Coşul meu
Contul meu

COSMETICA Afrodita Pure Oxygen Serum activator de oxigenare 30 ml


Producator: Cosmetica Afrodita

Cod produs: 292794

Preţ:  290,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Cosmetica Afrodita Pure Oxygen Serum activator de oxigenare 30 ml

Mai multe imagini

 • Cosmetica Afrodita Pure Oxygen Serum activator de oxigenare 30 ml

Serum activator de oxigenare fara parabeni ce creşte aprovizionarea cu oxigen către piele si activează procesele metabolice celulare cutanate. Utilizarea activatorului este recomandată la începutul oricărui tratament cosmetic pentru mărirea oxigenării care va amplifica şi efectele aşteptate ale tratamentului.

Dozaj: 20 picături (1 pipetă întreagă + alte 4 picături) pentru un tratament.

AGITAŢI FLACONUL ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Ingrediente cheie: Fiflow BB61 (complex de ingrediente inovante care retin oxigen şi îl eliberează în piele), Peptide, Isoflavone de soia, Beta-glucan.

Oxigenul este "COMBUSTIBIL” pentru celulele cutanate, esenţial pentru supravieţuirea şi dezvoltarea oricărei celule a organismului, deci şi a celulei cutanate. Lucrează chiar ca un “combustibil” - cu cât mai mult oxigen are, cu atât mai active sunt celulele. Le amplifică metabolismul eliberând energia cerută de o bună si optimă performanţă a tuturor funcţiilor. Oxigenul oferit pielii este necesar pentru crearea de noi celule, sinteza de colagen şi elastină, suport pentru hidratarea optimă a pieleii, menţinerea funcţiei de protecţie, stimularea eliminării de toxine şi resturi metabolice etc.

DAR PIELEA ARE DESTUL OXIGEN? Din nefericire, pielea duce lipsă de oxigenare deseori, din diverse motive. Primul ar fi datorat procesului natural de îmbătrânire, care reduce circulaţia sanguină în capilare. Oxigenul ajunge la piele parcurgând un lung drum dinspre plămâni, unde se leagă în hemoglobina constituentă a hematiilor şi astfel ajunge via artere-arteriole-capilare la fiecare celulă cutanată.

Prin urmare, afectarea microcirculaţiei duce la afectarea oxigenării pielii. În plus, pielea este ultimul pas organic care poate fi atins de oxigenul inhalat. Aceasta deoarece lipsa oxigenului este mai puţin dăunătoare pentru piele decât pentru alte organe. Cu toate acestea, pielea este cea care prezintă imediat consecinţele unei surse de oxigen inadecvate.

ŞTIAŢI CĂ pe parcursul procesului natural de îmbătrânire “aprovizionarea” cu oxigen scade dramatic?

 • · de la 30 de ani cu aproximativ 25 %, 
 • · de la 50 de ani cu aproximativ 50 %!!! 

Aprovizionarea mai deficitară cu oxigen a pielii este, de asemenea, cauzată şi de poluarea aerului inspirat, de stiluri de viaţă nesănătoase: fumatul, expunerea la stres, consumul de alcool, sedentarism etc.

CONSECINŢELE DEFICIENŢEI DE OXIGEN: O cantitate necorespunzatoare de oxigen la nivelul pielii conduce la afectarea respiraţiei celulare care produce o serie de aspecte nedorite ale pielii, cum ar fi:

 • - deshidratare , 
 • - un aspect obosit , 
 • - umflături (edeme), 
 • - ten cu aspect neomogen, 
 • - pigmentare neregulată , 
 • - un prag de sensibilitate mai mic, 
 • - tonusului muscular slab , 
 • - creşterea adâncimii şi a numărului de riduri.