Coşul meu
Contul meu

COSMETICA Afrodita Pure Oxygen Masca spumoasa 100 g


Producator: Cosmetica Afrodita

Cod produs: 292831

Preţ:  275,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Cosmetica Afrodita Pure Oxygen Masca spumoasa 100 g

Mască spumoasă fara parabeni ce amplifică microcirculaţia, oxigenarea, detoxifierea cutanată şi stimulează funcţiile optime ale celulei. Textura plăcută de spumă răcoroasă se păstrează pe durata aplicării.

Utilizare: Lăsaţi să acţioneze 10 minute după care faceţi un masaj manual sau folosiţi aparatul de ultrasunete. Dozaj: Amestecaţi cca 10g de pulbere (2 linguri normale) cu 20-30ml loţiune tonică Hyaluron şi amestecati energic şi se aplică pe faţă, gât şi decolteu.

Ingrediente cheie: Fiflow BB61 (complex de ingrediente inovante care retin oxigen şi îl eliberează în piele), vitamina C, peptide, alginaţi, substanţe cu efect „cooling“ (răcorime).

Oxigenul este "COMBUSTIBIL” pentru celulele cutanate, esenţial pentru supravieţuirea şi dezvoltarea oricărei celule a organismului, deci şi a celulei cutanate. Lucrează chiar ca un “combustibil” - cu cât mai mult oxigen are, cu atât mai active sunt celulele. Le amplifică metabolismul eliberând energia cerută de o bună si optimă performanţă a tuturor funcţiilor. Oxigenul oferit pielii este necesar pentru crearea de noi celule, sinteza de colagen şi elastină, suport pentru hidratarea optimă a pieleii, menţinerea funcţiei de protecţie, stimularea eliminării de toxine şi resturi metabolice etc.

DAR PIELEA ARE DESTUL OXIGEN? Din nefericire, pielea duce lipsă de oxigenare deseori, din diverse motive. Primul ar fi datorat procesului natural de îmbătrânire, care reduce circulaţia sanguină în capilare. Oxigenul ajunge la piele parcurgând un lung drum dinspre plămâni, unde se leagă în hemoglobina constituentă a hematiilor şi astfel ajunge via artere-arteriole-capilare la fiecare celulă cutanată.

Prin urmare, afectarea microcirculaţiei duce la afectarea oxigenării pielii. În plus, pielea este ultimul pas organic care poate fi atins de oxigenul inhalat. Aceasta deoarece lipsa oxigenului este mai puţin dăunătoare pentru piele decât pentru alte organe. Cu toate acestea, pielea este cea care prezintă imediat consecinţele unei surse de oxigen inadecvate.

ŞTIAŢI CĂ pe parcursul procesului natural de îmbătrânire “aprovizionarea” cu oxigen scade dramatic?

  • · de la 30 de ani cu aproximativ 25 %, 
  • · de la 50 de ani cu aproximativ 50 %!!! 

Aprovizionarea mai deficitară cu oxigen a pielii este, de asemenea, cauzată şi de poluarea aerului inspirat, de stiluri de viaţă nesănătoase: fumatul, expunerea la stres, consumul de alcool, sedentarism etc.

CONSECINŢELE DEFICIENŢEI DE OXIGEN: O cantitate necorespunzatoare de oxigen la nivelul pielii conduce la afectarea respiraţiei celulare care produce o serie de aspecte nedorite ale pielii, cum ar fi:

  • - deshidratare , 
  • - un aspect obosit , 
  • - umflături (edeme), 
  • - ten cu aspect neomogen, 
  • - pigmentare neregulată , 
  • - un prag de sensibilitate mai mic, 
  • - tonusului muscular slab , 
  • - creşterea adâncimii şi a numărului de riduri.