Coşul meu
Contul meu

COSMETICA Afrodita Pure Oxygen Crema energizanta de noapte 50 ml


Producator: Cosmetica Afrodita

Cod produs: 292671

Preţ:  188,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Cosmetica Afrodita Pure Oxygen Crema energizanta de noapte 50 ml

Crema energizanta de noapte fara parabeni, pentru orice tip de ten hraneste si regenereaza pielea in timp ce dormiti! Ingredientul revolutionar FiFlowBB61 care transporta si cedeaza oxigenul in piele, astfel va creste oxigenarea cutanata, ceea ce va fi un pas inainte pentru crearea de noi si sanatoase celule cutanate si revitalizarea functiilor celulelor existente.

Rezultatul: un aspect luminos care reflecta amplificarea activitatii la nivel celular, un aspect revitalizat si intinerit.

Ingrediente cheie: Fiflow BB61 (complex de ingrediente inovante care retin oxigen şi îl eliberează în piele), uleiuri nobile (migdale, jojoba), vitamine A si E, extracte de mazare, rozmarin si nap.

Oxigenul este "COMBUSTIBIL” pentru celulele cutanate, esenţial pentru supravieţuirea şi dezvoltarea oricărei celule a organismului, deci şi a celulei cutanate. Lucrează chiar ca un “combustibil” - cu cât mai mult oxigen are, cu atât mai active sunt celulele. Le amplifică metabolismul eliberând energia cerută de o bună si optimă performanţă a tuturor funcţiilor. Oxigenul oferit pielii este necesar pentru crearea de noi celule, sinteza de colagen şi elastină, suport pentru hidratarea optimă a pieleii, menţinerea funcţiei de protecţie, stimularea eliminării de toxine şi resturi metabolice etc.

DAR PIELEA ARE DESTUL OXIGEN? Din nefericire, pielea duce lipsă de oxigenare deseori, din diverse motive. Primul ar fi datorat procesului natural de îmbătrânire, care reduce circulaţia sanguină în capilare. Oxigenul ajunge la piele parcurgând un lung drum dinspre plămâni, unde se leagă în hemoglobina constituentă a hematiilor şi astfel ajunge via artere-arteriole-capilare la fiecare celulă cutanată.

Prin urmare, afectarea microcirculaţiei duce la afectarea oxigenării pielii. În plus, pielea este ultimul pas organic care poate fi atins de oxigenul inhalat. Aceasta deoarece lipsa oxigenului este mai puţin dăunătoare pentru piele decât pentru alte organe. Cu toate acestea, pielea este cea care prezintă imediat consecinţele unei surse de oxigen inadecvate.

ŞTIAŢI CĂ pe parcursul procesului natural de îmbătrânire “aprovizionarea” cu oxigen scade dramatic?

  • · de la 30 de ani cu aproximativ 25 %, 
  • · de la 50 de ani cu aproximativ 50 %!!! 

Aprovizionarea mai deficitară cu oxigen a pielii este, de asemenea, cauzată şi de poluarea aerului inspirat, de stiluri de viaţă nesănătoase: fumatul, expunerea la stres, consumul de alcool, sedentarism etc.

CONSECINŢELE DEFICIENŢEI DE OXIGEN: O cantitate necorespunzatoare de oxigen la nivelul pielii conduce la afectarea respiraţiei celulare care produce o serie de aspecte nedorite ale pielii, cum ar fi:

  • - deshidratare , 
  • - un aspect obosit , 
  • - umflături (edeme), 
  • - ten cu aspect neomogen, 
  • - pigmentare neregulată , 
  • - un prag de sensibilitate mai mic, 
  • - tonusului muscular slab , 
  • - creşterea adâncimii şi a numărului de riduri.