Coşul meu
Contul meu

COSMETICA Afrodita Gold 24 Luxury fiole cu aur 5 x 1,5 ml


Producator: Cosmetica Afrodita

Cod produs: 297546

Preţ:  130,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Cosmetica Afrodita Gold 24 Luxury fiole cu aur 5 x 1,5 ml

Fiole cu particule de aur pur de 24 karate pentru toate tipurile de ten. Nu contin parabeni si parafina. Ingrediente active principale: aur pur, isoflavone, beta-glucan, panthenol. Efect: hidratare intensă şi de durată, efect lifting, cu aspect fără riduri de expresie. Se aplica prin masaj pe fata bine degresata cu spuma si tonifiata. Se fac cure de 7 zile de 3 ori pe an aplicand, ca un serum, jumatate de fiola inainte de crema de zi si cealalta jumatate inainte de crema de seara.

Produsele GOLD 24k dau rezultate uimitoare. Ele reprezintă o adevărată fantezie anti-age în formă clară. Fenomenul are un impact pozitiv:

- se opreşte degradarea de colagen si elastina, care sunt piatra de temelie ce conferă pielii, în mod natural, fermitate si elasticitate,

- se intensifică circulaţia sanguină la nivel cutanat,

- se reduce nivelul de radicali liberi,

- se stabileşte o protecţie faţă de factorii de stres externi care cauzează îmbătrânirea pielii,

- reflectă şi refractă lumina, creând o iluzie optică strălucitoare, un aspect mai tânar pielii si maschează imperfecţiunile sale.

Isoflavonele de soia au un impact pozitiv extrem de valoros:

- stimulează intens producţia de colagen,

- previn degradarea colagenului şi a elastinei,

- opresc pierderea nivelului de hidratare crescută ce conferă fermitate pielii,

- instituirea unei eficiente protecţii anti-îmbătrânire deoarece pielea peste 40 de ani are pierderi anuale de cel puţin 2% colagen şi devine tot mai subţire,

- lifting şi aspect întinerit cu cca 5 ani.

Genisteina în formă moleculară încapsulată penetrează de 40 ori mai bine straturile profunde ale pielii, aşa cum reiese din teste.