Coşul meu
Contul meu

Corpore Sano Sampon cu henna pentru par brunet (Black Hair) 300 ml


Producator: Corpore Sano

Cod produs: CS009

Preţ:  35,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Corpore Sano Sampon cu henna pentru par brunet (Black Hair) 300 ml

Sampon cu henna pentru par brunet, atat vopsit cat si natural. Revitalizeaza firul de par si prelungeste culoarea, intensifica culoarea si da stralucire si un aspect sanatos parului. Contine henna, un ingredient recomandat in special parului degradat si delicat, intareste firul de par in timp ce ii ofera volum si stralucire. Cu adaos de extract de logwood si cu ulei din seminte de Limnanthes alba, pentru repararea firului de par si stralucire.

Rezultate:

  • - revitalizeaza firul de par 
  • - prelungeste culoarea parului vopsit 
  • - ofera stralucire si un aspect sanatos parului. 

 

Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati pana obtineti spuma. Lasati sa actioneze 2-3 minute si clatiti cu apa din abundenta.

* Sampoanele Corpore Sano contin Sodium Laureth Sulfathe derivat din nuca de cocos si ulei de palmier spre diferenta de Sodium Laureth Sulphate derivat din petroleum. S-a ales folosirea acestui ingredient datorita capacitatii sale de curatare si spumare, calitati unice fata de alte ingrediente din grupul surfactantilor.

* netestat pe animale

* CO2 neutral

* ambalaje reciclabile, ecologice

* Corpore Sano foloseste procese de fabricare prietenoase cu mediul, iar produsele beneficiaza de un control al calitatii strict.