Coşul meu
Contul meu

Concentrat anticelulitic Bruno Vassari Serum di Vino 20 fiole x 10 ml


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: A2259

Preţ:  209,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Concentrat anticelulitic Bruno Vassari Serum di Vino 20 fiole x 10 ml
Concentrat anticelulitic si tonifiant, are in compozitia sa 5 substante active care actioneaza pentru a readuce fermitatea initiala a tesuturilor si pentru a evita aparitia sau pentru a diminua “pielea de portocala” deja existenta.

1. Glaucin: element activ natural care provine din planta Glaucium Flavium. Dovedeste o eficacitate multipla celulelor adipoase (celulele grase depuse), pe de-o parte inhiba diferentierea preadipocitelor, evitand formarea tesutului adipos si acumularea grasimilor. Pe de alta parte, exista o reversie celulara si transforma celulele adipoase existente in celule fibroelastice (tesut elastic).
2. Cafeina: Ingredient anticelulitic activ prin excelenta; impiedica formarea acumularilor de grasime si stimuleaza eliminarea grasinii retinute.
3. Algisium: Se pot remarca 3 proprietati ale acestei substante active
  • Hidratant: capacitate crescuta de retinere a apei
  • Actiune lipolitica: activeaza hidroliza grasimilor
  • Dubla actiune tonifianta: stimuleaza producerea noilor fibre elastice si creste sinteza de colagen.
4. Vitamina E: Vitamina cu actiune anti-oxidanta si anti-radicali liberi (efectele nocive ale soarelui). Previne imbatranirea pielii.
5. Extract de struguri: principalele substante active sunt polifenolii din strugure, substante active cu rol antioxidant de prevenire a imbatranirii pielii. De asemenea, putem remarca actiunile lor ca alfa-hidroxiacizi naturali, provocand una o eliminare naturala a celulelor moarte si, continand flavonoide, imbunatateste schimbul celular si eliminarea toxinelor, imbunatatind circulatia.