Coşul meu
Contul meu

Braun Cruzer 6 Precision Aparat de ras


Producator: Braun

Cod produs: 81272948

Preţ:  85,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Braun Cruzer 6 Precision Aparat de ras

•    Aparatul 2-in-1 perfect pentru definirea barbii
•    Definire fara restrictii cu elementul de tuns extra ingust
•    Doua distantiere de tuns de 8mm si 5mm pentru un tuns precis al perciunilor, mustatei si a altor detalii
•    Cap si distantiere usor de curatat sub jet de apa
•    Compact si usor de folosit pentru un control absolut

Aparatul cruZer6 precision – Linii si contururi precise
Aparatul Braun cruZer6 precision este unealta perfecta cand vine vorba de a defini stilul personal. Avand un cap de tuns cu dinti extra-fini, acest aparat versatil va ofera libertatea de a personaliza in mod precis tunsul. Indiferent ca doriti sa definiti sau sa tundeti perciunii, mustata sau orice alt detaliu al parului facial, aparatul cruZer6 precision este ideal pentru a contura stilul dumneavoastra.
Aparatul cruZer6 precision este ascutit si de dimensiuni mici pentru a stiliza zone greu de atins si pentru a forma linii precise si contururi. Are doua distantiere de tuns de marimi diferite pentru va oferi un tuns usor si precis.

Definiti linii ascutite pentru stiluri precise.
Aparatul cruZer6 precision are un cap extrem de mic pentru a stiliza si contura zonele greu de atins. Elementul de mici dimensiuni va permite sa tundeti in profunzime si creeaza contururi si linii precise.

Tunde parul facial la doua lungimi diferite.
Cu cele doua distantiere de tuns de 5mm si 8mm, aparatul cruZer6 precision usureaza mentinerea parului facial la lungimea dorita. Doar alegeti una dintre cele doua setari si mentineti suprafetele ca perciunii, mustata sau sprancenele  la lungimea dorita cu precizie maxima.

Mic, indemanatic si usor de curatat.
Aparatul cruZer6 precision este remarcabil de usor de folosit si curatat. Fiind mai mic decat un stilou, incape in orice geanta de cosmetice si este aparatul perfect pentru a fi folosit atat acasa cat si in voiaj. Pentru a-l curata, trebuie doar sa indepartati capul si sa il clatiti sub jet de apa.

Functii aditionale:
•    Cap si perii perfect spalabile
•    Functioneaza pe baterii (baterii Duracell AAA incluse in cutie)