Coşul meu
Contul meu

Braun Cruzer 5 Face Aparat de ras


Producator: Braun

Cod produs: 81272905

Preţ:  425,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Braun Cruzer 5 Face Aparat de ras

Aparatul de tuns parul facial Braun CruZer5 Face– Ras, aranjat si tuns intr-un singur aparat. 

Caracteristici principale:

•Cel mai complet aparat de ras, aranjat si tuns de la Braun
•Barbierit fin si curat prin capul de ras lat si sita SmartFoil
•Linii si contururi precise cu trimmer-ul ajustabil cu 2 lungimi
•Tunde barba cu pana la 4 marimi diferite cu distantierul ajustabil (1.2mm - 6mm)
•Complet spalabil sub jet de apa

Descrierea produsului

Aparatul de tuns parul facial Braun cruZer5 : Cioc, barba scurta, ras complet... toate intr-un singur aparat
Acest aparat atractiv 3-in-1, pentru ras, conturat si tuns, transforma orice par facial intr-o barba stilata, oferind un ras complet, tuns ordonat si contururi definite. Fara fir si complet spalabil, elegantul cruZer5 este ideal pentru barbatii activi in cautare  de un aparat rapid si fara bataie de cap.
Aparatul de tuns parul facial Braun cruZer5 se mandreste cu tehnologia de varf si performanta unui aparat de ras combinat cu un trimmer pentru contur si un atasament ajustabil pentru tuns cu patru lungimi diferite.

Aparat de ras complet pentru un ras eficient

Aparatul de tuns parul facial cruZer5 este un aparat pentru rasul uscat cu un cap de ras lat si eficient. Va permite rasul pe zone intinse in timp ce sita avansata SmartFoil prinde eficient firele de par care cresc in directii diferite. in plus, are un sistem integrat care se adapteaza la presiunea aplicata de dumneavoastra, oferindu-va o piele curata si fina fara prea mult efort.

Distantier ajustabil pentru tuns cu patru setari de lungime.
Functia de tuns a aparatului cruZer5 va permite setarea lungimii dorite in cateva secunde. Trimmer-ul detasabil de tuns are patru setari de lungime pentru barba scurta si lunga (1.2mm, 2.8mm, 4.4mm, 6mm). Este atat de usor sa scurtati si sa mentineti lungimea dorita!Sistemul click-and-lock asigura schimbarea usoara si blocarea lungimii dorite printr-o singura atingere fara a fi necesara schimbarea distantierului. In plus, distantierul pentru barba de 3 zile este solutia perfecta pentru a va mentine barba in conditii optime.

Trimmer rotativ pentru contururi precise.
Functia de aranjat a aparatului Braun cruZer5 este ideala pentru a defini stilul dumneavoastra. Trimmer-ul rotativ cu doua laturi face usoara aranjarea parului facial. Partea ingusta a trimmer-ului defineste liniile si marginile si aranjeaza curbele inguste , in timp ce partea lata a trimmer-ului (28mm) taie si tunde zonele mai intinse.

Complet spalabil pentru o curatare usoara

Datorita corpului sigilat, poate fi spalat sub jet de apa dupa fiecare folosire. Drept urmare curatarea este mult mai usoara si mai igienica.

Functii aditionale:
•Reincarcabil, functionare cu si fara fir
•1 ora de incarcare pentru 30 de minute de folosire
•Functie rapida Quick-shave: 5min de incarcare = 1 barbierit
•Indicator LED de incarcare
•Voltaj universal 110-240V

* Promotie valabila pana la 1 Aprilie 2017 in limita stocului.